جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
شماره روزنامه : 659

تحویل سالی یک‌جفت لاستیک به صاحبان خودرو

امروز- معاون دفتر خدمات بازرگانی وزارت صمت گفت: مردم با مراجعه به سامانه جامع تجارت اطلاعات شخصی و خودروی خود را وارد کنند و پس از راستی‌آزمایی متقاضی درخواست خود را در سامانه ارائه می‌کنند و سالی یک‌جفت لاستیک تحویل می‌گیرند. 
حمید محله‌ای با بیان اینکه 2هزار عمده‌فروش، تولید 8 تولیدکننده لاستیک را توزیع می‌کنند افزود: بر اساس تصویب ستاد تنظیم بازار از ابتدای مرداد امسال لاستیک سواری باید در سامانه جامع تجارت، نظام‌مند ثبت شود. وی گفت: ثبت تولید لاستیک سواری در این سامانه، حواله‌ای نیست. محله‌ای ادامه داد: لاستیک نیمه‌سنگین و لاستیک داخلی یا وارداتی که با ارز نیمایی تولید می‌شود باید از طریق سامانه جامع تجارت توزیع شود. از ابتدا تا انتهای زنجیره تولید و توزیع لاستیک باید شفاف شود و بر این اساس سامانه جامع تجارت را برای ثبت تولید انواع لاستیک ایجاد کردیم. معاون دفتر خدمات بازرگانی وزارت صمت اضافه کرد: تولید لاستیک در مقایسه با سال گذشته بهبود یافته و 5 ماه نخست امسال 604 هزار لاستیک وانتی تولید شده است. البته آنچه تا 24 شهریور امسال در سامانه بهین‌یاب ثبت تولید شده 699 هزار و 988 از این نوع لاستیک بوده است.معاون دفتر خدمات بازرگانی وزارت صمت ابراز کرد: اما در سامانه جامع تجارت تولید 71 هزار حلقه لاستیک وانتی ثبت شده و هیچ لاستیکی از این سامانه توزیع نشده است. ثبت در سامانه باید روزانه انجام شود، زیرا در غیر این صورت، نظارت بر توزیع آن امکان‌پذیر نیست. معاون دفتر خدمات بازرگانی وزارت صمت افزود: مصرف‌کننده باید بداند لاستیک کجا وجود دارد که برای خرید به آنجا مراجعه کند. اگر برای ثبت لاستیک‌های نیمه‌سنگین در سامانه جامع تجارت با مشکل روبه‌رو هستیم می‌توانیم آن را با تعامل تولیدکنندگان برطرف کنیم.معاون دفتر خدمات بازرگانی وزارت صمت علت اختلاف قیمت لاستیک‌های دولتی با بازار آزاد را دقیق اجرا نشدن در سامانه جامع تجارت دانست و اضافه کرد: زمانی که در سامانه، لاستیکی وجود ندارد مردم از کجا باید آن را تهیه کنند؟
وی گفت: با ثبت تولید لاستیک در سامانه جامع تجارت تا پایان مهر حاشیه و تفاوت قیمت لاستیک در بازار برطرف می‌شود.  محله‌ای ادامه داد: مردم با مراجعه به سامانه جامع تجارت اطلاعات شخصی و خودروی خود را وارد کنند و پس از راستی‌آزمایی درباره وجود خودرو و فعال بودن آن، پیامک اهلیت‌سنجی برای آن‌ها ارسال می‌شود.وی همچنین گفت: متقاضی بر این اساس درخواست خود را در سامانه ارائه می‌کند و سالی یک‌جفت لاستیک تحویل می‌گیرد.پ
 داوود سعادتی‌نژاد رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک نیز در این برنامه با بیان اینکه نرخ دولتی لاستیک رینگ 13 بارز 543 هزار تومان و همین لاستیک در بازار آزاد 920 هزار تومان است گفت: برخی حوالی لاستیک را از سامانه جامع تجارت می‌گیرند و آن را در بازار آزاد می‌فروشند. وی افزود: لاستیک نرخ آزاد یا از شهرستان‌ها می‌آید یا لاستیک حواله‌ای را می‌خرند و در بازار، آزاد می‌فروشند. رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک گفت: لاستیک‌های نیسانی از تیر سال 98 به‌وسیله اتحادیه توزیع می‌شد، اما با الزامی شدن ثبت آن در سامانه جامع تجارت برخی کارخانه‌ها آن را وارد سامانه نکردند و برخی نیز به نمایندگی‌ها دادند و آن‌ها نیز نتوانستند از طریق سامانه بفروشند. وی تصریح کرد: نمایندگی‌ها لاستیک‌ها را در انبار‌ها نگه‌داشته‌اند و هزینه انبارداری می‌دهند، اما حق فروش ندارند و خریدار باید از سامانه، حواله بیاورد. رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لاستیک گفت: سایز‌های 13 و 14 و 15 لاستیک به فروش می‌رسد، اما بقیه لاستیک‌ها خواب دارند و به انبار بازمی‌گردند. وی تأکید کرد: هیچ کمبودی در لاستیک سبک و سنگین نداریم، اما سامانه جامع تجارت نتوانسته است آن را عرضه کند. سعادتی‌نژاد گفت: لاستیک‌های سنگین را از سامانه می‌گیرند و در بازار آزاد می‌فروشند، زیرا لاستیک یک سال و نیم در انبار‌ها مانده و تاریخ آن گذشته است و نتوانسته‌اند برای آن حواله صادر کنند.سید یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات نیز در این برنامه گفت: در شش ماه نخست امسال 426 پرونده به این سازمان ارجاع شده که 298 پرونده، صنفی و 128 پرونده مربوط به قاچاق کالا و ارز بوده است و حدود 7 میلیارد تومان متخلفان جریمه شده‌اند. وی افزود: مشکل لاستیک در مدیریت توزیع این کالاست و لاستیک‌ها با قیمت‌های دولتی در فروشگاه‌های مختلف تفاوت دارند. رایگانی گفت: با توجه به اینکه لاستیک به‌اندازه کافی در بازار وجود دارد لازم است همان مدیریت توزیع لاستیک‌های سنگین درباره لاستیک‌های سواری نیز انجام شود.  مصطفی میرسعید قاضی، رئیس انجمن صنعت لاستیک ایران نیز در این برنامه گفت: در سال 97 شانزده میلیون و 300 هزار، در سال 98 هجده میلیون و 500 هزار حلقه لاستیک تولید شد و در پنج ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تولید لاستیک 26 درصد افزایش داشته است و پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال بیش از 21 میلیون حلقه لاستیک به‌میزان نیاز بازار داخلی تولید شود. وی اضافه کرد: به‌علت گستردگی نمایندگی‌ها و نبود سازوکار نمی‌توانیم بر توزیع لاستیک نظارت کنیم، اما با نرخ مشخص، لاستیک‌ها را با فاکتور به نمایندگی‌ها می‌دهیم. میرسعید قاضی گفت: لاستیک‌های سنگین از نیمه دوم سال 97 در سامانه جامع تجارت ثبت شد، اما ثبت انواع دیگر لاستیک از مرداد امسال الزامی شده است. وی یادآور شد: بخش خودروساز به‌علت نداشتن کد شناسایی نمی‌توانند وارد سامانه جامع تجارت شود.

اخبار مرتبط
نظرات بینندگان
بدون نظر
ثبت نظر
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
 
 
 
تحویل سالی یک‌جفت لاستیک به صاحبان خودرو
تحت هیچ شرایطی نباید مانع تولید و تحویل خودرو شد
کمبود قطعات ، بهانه افزایش قیمت خودرو
بندرلنگه قلب ترانزیت خودروی ایران
واحد تولیدی قطعات خودرو در سمنان به بهره‌برداری رسید
اخبار کوتاه تجارت
وزارتخانه‌های کشور و صنعت ۱۵۰۰ واحد تولیدی راکد را بازفعال می‌کنند
زمین‌های بدون‌استفاده در شهرک صنعتی تهران تعیین تکلیف می‌شود
اولویت تأمین ارز کود و سم محصولات کشاورزی
ارائه برنامه ارتقای بهره‌وری دستگاه‌ها تا پایان امسال
وجود 10 هزار واحد تولیدی راکد در شهرک‌های صنعتی
اخبار کوتاه شهرستان
آغاز عملیات اجرایی خط انتقال آب کشاورزی محمدشهر
دیوارهای بتنی زیبایی و بودجه شهر را می بلعد
اجرای مانور جهادی تعمیرات فیدر کوهستانی و سخت گذر سوردار شهر رویان
شورای حل اختلاف برای انجام وظیفه خود نیاز به حمایت سایر نهادها دارد
کاشت بیش از ۴۰۰۰ نهال در مجتمع پیامبر اعظم دانشگاه علوم پزشکی مازندران
پیشرفت 70 درصدی پروژه نیروگاه زباله سوز ساری
لزوم اختصاص اعتبارات لازم جهت تکمیل تصفیه خانه فاضلاب تبریز
افزایش 250 درصدی تولید محصولات ویژه در واحد باکس آنیلینگ شمارۀ 2
اخبار کوتاه فناوری
محققان ژاپنی مینی قلب ساختند
چین ۹ ماهواره را از سکوی دریایی به مدار زمین فرستاد
آرامکو عنوان ارزشمندترین شرکت جهان را پس گرفت
واکسن کرونای چینی تا ۲ ماه دیگر آماده استفاده است
اپلیکیشن انتخاباتی جو بایدن اطلاعات رای دهندگان را افشا کرد
ساخت ربات رفع انسداد چاه‌های عمیق در کشور
استخدام ۱۰۰ هزار کارمند جدید در فروشگاه اینترنتی آمازون
امسال 80 درصد روستاهای آذربایجان‌غربی به اینترنت پُرسرعت متصل می‌شود
فیس بوک مایل به مقابله با دروغ پراکنی نیست
سرمایه گذاری 3 هزار میلیارد تومانی برای استفاده از تجهیزات بومی زیرساخت شبکه ملی اطلاعات
اخبار کوتاه انرژی
ونزوئلا در پی حمایت اوپک برای واقعی شدن بهای طلای سیاه
موافقت کمیسیون انرژی با کلیات طرح «برق امید»
زنگنه: اتاق تاریک در نفت نداریم
اخبار کوتاه بانکی
بانک مرکزی نتوانست جلوی افزایش نرخ را بگیرد
انتشار اوراق بهادار بیمه‌ای اتکایی، برای اولین بار در صنعت بیمه
«وسپهر» 30 شهریور عرضه اولیه می‌شود
هرروز 2200میلیارد تومان به نقدینگی کشور افزوده می‌شود

 

 

صفحه نخست درباره ما تماس با ما RSS
INFO@TODAYONLINE.IR

همه حقوق این سایت متعلق به روزنامه «امروز» است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است